top of page

RENOVATIE

Naast nieuwbouwwerkzaamheden kunt u beroep doen op Bouwwerken Roda voor renovatiewerkzaamheden. Onze firma renoveert zowel woningen als appartementen.

Wij staan in voor de realisatie van een aanbouw aan een bestaande woning (bijkeuken, extra slaapkamer,...) en voor de uitvoering van diverse kleine verbouwingen. Ook de renovatie van uw dak behoort tot onze dienstverlening.

Bouwwerken Roda tracht te allen tijde de beste kwaliteit te garanderen. Alle werken, groot of klein, gebeuren steeds in overleg. De renovatie van uw woning of appartement kan de waarde ervan flink verhogen, maar vergt uiteraard financiële middelen. Om de kostprijs van de renovatiewerken, die uiteraard sterk afhankelijk is van de omvang van de renovatie of verbouwing, binnen te perken houden, is het opstellen van een budgetplan essentieel. Bouwwerken Roda berekent de kostprijs van de renovatiewerken aan de hand van de vermoedelijke materiaalhoeveelheden om u een realistische prijsindicatie te geven.

De renovatie van uw woning of appartement is bij Bouwwerken Roda in goede handen. Onze bouwonderneming staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

bottom of page