top of page

NIEUWBOUW

Bij Bouwwerken Roda kunt u terecht voor alle ruwbouwwerken voor uw huis, appartement, villa, handelspand, industriegebouw, loods, landbouwgebouw, utiliteitsgebouw...

Wij verwezenlijken zowel kleine als grote bouwprojecten. Hier bent u aan het goede adres voor al uw nieuwbouwwerken. Inzake de ruwbouw van het bouwwerk durven we gerust te stellen dat we diverse bouwstijlen meester zijn. Klassiek, modern, pastoraal, hedendaags, enzovoort.

In al onze realisaties streven wij naar de beste kwaliteit. Door de kennis en ervaring die we hebben opgebouwd, zijn we perfect in staat om uw nieuwbouwproject efficiënt te realiseren. Wij voeren alle nieuwbouw-werkzaamheden vakkundig uit en besteden hierbij ruime aandacht aan de bouwmaterialen. We hanteren professionele bouwgereedschappen en maken gebruik van hedendaagse technologieën en moderne bouwtechnieken. De uitvoering van de werken gebeurt steeds op een veilige manier en uiteraard houden we rekening met de wettelijke voorschriften en uw wensen. Vanzelfsprekend gebeuren alle ruwbouwwerken in overleg met u en/of uw architect.

Soms is het echter, bouwtechnisch gezien, niet evident of niet haalbaar om het project 100% te laten beantwoorden aan uw verlangens. In dat geval zullen wij steeds alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om het bouwproject zo nauw mogelijk te laten aansluiten bij uw verwachtingen.

Onze firma voert alle ruwbouwwerken zorgvuldig uit: het graven van funderingen, het storten van betonvloeren, het metsen van binnen- en buitenmuren, het isoleren van spouwmuren, het plaatsen van predallen en welfsels, de dakconstructie, de dakwerken en de voegwerken.

Bouwwerken Roda stelt klantentevredenheid voorop. In elke fase van het bouwproces plegen we overleg met de bouwheer en/of architect. Op deze manier bent u nauw betrokken bij de realisatie van uw bouwdroom, blijft u op de hoogte van de voortgang van de werken en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

bottom of page