top of page

APPARTEMENTSBOUW

Bouwwerken Roda is uw betrouwbare partner voor de ruwbouw van appartementsgebouwen. Met kennis van zaken en met oog voor kwaliteit staan we in voor de ruwbouw van appartementen. Van een tweewoonst, een duplex appartement, een penthouse tot sociale woningen en projectwoningen, het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

De bouw van uw appartement gebeurt steeds in samenspraak met uw architect. We zien erop toe dat de bouwwerken veilig, volgens de planning en op maat van uw wensen uitgevoerd worden. Wenst u een appartement in een traditionele bouwstijl te laten realiseren of gaat uw voorkeur uit naar een strak en modern appartement in een tijdloze architectuur? Wij kunnen u helpen bij om het even welke stijl.

Wij zijn een jong en dynamisch bouwbedrijf dat al heel wat projecten tot een goed einde heeft gebracht. Hierdoor beschikken we over een flinke dosis ervaring in de sector. Om u een perfecte service te kunnen bieden, trachten we ook onze kennis van de modernste bouwtechnieken en bouwtrends continu te ontwikkelen.

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Bouwwerken Roda, kiest u voor professionaliteit. Dat betekent: knowhow, goede opvolging, flexibiliteit, stiptheid, constructief meedenken en bouwen in vertrouwen.

bottom of page