top of page

BETONWERKEN

De betonwerken waarvoor Bouwwerken Roda instaat, strekken zich uit van het betonneren van betonkelders van woningen en appartementen, vloerplaten, muren, funderingen tot keerwanden, betonnen zwembaden, ondergrondse garages en betonkelders voor industriële doeleinden.

Ook het storten van laadkades en de zijdelingse wanden hiervan, kan onze firma verzorgen. Na bewerking krijgt de laadkade een geborstelde afwerking. Daarnaast staat Bouwwerken Roda in voor het gieten van wanden met betrekking tot grondkeringen. Bij een nieuwbouwwoning kunnen we betonnen trappen in de woning gelijktijdig met de rest van de bouw uitvoeren. Verder kunnen wij u ook helpen met het gieten van betonnen inritten naar kelders. Naargelang uw voorkeur zal die inrit geborsteld of met een print afgewerkt worden.

Tenslotte realiseren wij op maat gemaakte betonkelders die voldoen aan uw wensen. Hierbij zorgen we uiteraard voor een efficiënte en deskundige plaatsing van de kelder. Vanzelfsprekend wilt u niet geconfronteerd worden met vochtproblemen. Wij creëren voor u een 100% waterdichte betonkelder. Gegarandeerd!

Bouwwerken Roda werkt uitsluitend met hoogwaardige bouwmaterialen. We letten dan ook nauwgezet op de kwaliteit van het beton en we besteden de grootste aandacht aan de kleinste details. Kwaliteitswerk is ons kenmerk.

bottom of page