top of page

DAKWERKEN

Bouwwerken Roda voert alle ruwbouwwerken snel en professioneel uit. Startend bij de funderingen, muren, vloeren, balken, welfsels en eindigend bij het dak. Wij bouwen hellende daken en hebben hierbij zowel ervaring met spantendaken als met gordingendaken.

Een zelfstandig dakwerker is dikwijls niet onmiddellijk beschikbaar na de voltooiing van de ruwbouw. Als u samenwerkt met Bouwwerken Roda stelt dit probleem zich niet. Wij voeren zowel de ruwbouwwerken als de dakwerken uit in eigen beheer. De werken worden stipt volgens het bouwschema uitgevoerd. Uw woning is snel waterdicht.

Ook voor de renovatie van uw dak (volledig of gedeeltelijk) bent u bij ons aan het juiste adres. Om een goed beeld te krijgen van de staat van uw dak brengen we graag een bezoek ter plaatse. Vervolgens zullen we een offerte opstellen.

De uitvoering van alle dakwerken, zowel bij nieuwbouw als renovatie, voert Bouwwerken Roda steeds uit met de grootste zorg. Uw woonkwaliteit hangt samen met de kwaliteit van uw dak. Een lekkend dak is het laatste wat u wilt.

 

Kies daarom bewust voor kwaliteitswerk, uitgevoerd door vakbekwame mensen. Bouwwerken Roda, wij zijn er voor u.

bottom of page